Associació Catalana d'Esperanto


Paradeta Sant Jordi

NotíciesRSS

 • 14 de desembre de 2018

  8 minuts sobre l’esperanto a BTV

  Avui al caire de la mitjanit BTV, la televisió de Barcelona, ha emès una entrevista a Xavier Alcalde, membre de la nostra junta directiva, amb motiu del dia de Zamenhof, dedicant-hi més de vuit minuts. Podeu veure l’entrevista aquí entre els minuts (...)

 • 4 de desembre de 2018

  Tast d’Esperanto

  El passat diumenge 26 de novembre, en el marc del festival turístico-enològic Subirats Tasta’l organitzat per l’ajuntament de Subirats, va tenir lloc un taller d’iniciació a l’esperanto al mateix Museu d’Esperanto. Durant una hora, una dotzena de (...)

 • 6 de novembre de 2018

  Comença la catalogació al Grup Aŭroro

  Dilluns 5 de novembre ha començat la catalogació de la col·lecció de llibres heretada del grup esperantista Aŭroro, consistent en més de 300 llibres i fullets, alguns dels quals centenaris. Han començat la tasca els nostres socis David Ruíz i Rubén (...)

 • 31 d'octubre de 2018

  Entrevista a Dolors Godoy

  El Punt Avui ha entrevistat la nostra sòcia Dolors Godoy, destacant el rol de l’esperanto en la seva vida i el fet que n’és l’únic ensenyant a la regió gironina: És esperantista declarada –la seva filla també ho és– i fa un any va guanyar un premi de (...)

 • 26 d'octubre de 2018

  Nou curs inicial a Barcelona

  Per demanda popular, i atès que el curs inicial a la biblioteca Jaume Fuster ha quedat amb llista d’espera, s’està preparant un altre curs inicial a Barcelona. Començarà el 12 de novembre i es farà cada dilluns a la històrica cooperativa La Formiga (...)

Veure totes les notícies

Articles RSS

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Hotel d'Entitats Can Guardiola, carrer Cuba, núm. 2, 08030-Barcelona (Països Catalans)
Tel +34 93 716 36 33
Fax +34 93 716 36 33