Associació Catalana d'Esperanto


Anuncis i notíciesRSS

 • 24 de gener de 2020

  Congrés Català d’Esperanto, 1

  El proper Congrés Català d’Esperanto tindrà lloc a Mallorca el cap de setmana del diumenge de Pasqua Granada, 31 de maig. Anirà des del divendres al vespre fins al dilluns al migdia. Recordem que el dilluns de Pasqua és festa a molts llocs. El tema (...)

 • 20 de gener de 2020

  URGENT. S’ajorna la presentació a Mirasol

  Degut a la previsió de mal temps s’ajorna l’anunciada presentació de l’esperanto al Banc del temps de Mirasol [vegeu l’anunci immediatament anterior a aquest]. Anunciarem la nova data de seguida que estigui fixada. Demanen disculpes per les molèsties (...)

 • 17 de gener de 2020

  Esperanto al Banc del temps de Mira-sol

  Tal com ja vam anunciar el proppassat mes de setembre, aquest mes de gener hi haurà una presentació de l’esperanto al Banc del temps de Mira-sol. Això serà el proper dimarts, dia 21, a dos quarts de set del vespre [18:30]. El banc del temps està (...)

 • 29 de desembre de 2019

  Vilanova: una aproximació a la Llengua Internacional

  A l’Ateneu Vilanoví tindrà lloc una xerrada titulada Esperanto. Una aproximació a la Llengua Internacional. Quan: Divendres, 10 de gener de 2020. Hora: 7 dels vespre. Lloc: Plaça Llarga, 19, baixos. Vilanova i la Geltrú. A càrrec del nostre (...)

 • 22 de desembre de 2019

  Congrés Català d’Esperanto

  Ja s’ha fixat la data del proper Congrés Català d’Esperanto: el cap de setmana llarg del diumenge 31 de maig de 2020 [Pasqua Granada, o de Pentecostès]. Avui podrem oferir més informacions. Reserveu-vos la (...)

Veure totes les notícies

Articles, cròniques i reportatges RSS

  • Categoria: 

  Vilanova i la Geltrú, presentació de l’esperanto

  per Ramon Perera

  Sota el títol «Vilanova: una aproximació a la Llengua Internacional», el proppassat dia 10 de gener tingué lloc a l’Ateneu Vilanoví una presentació de l’esperanto feta pel nostre consoci Mon Cardona. En Mon va mostrar imatges diverses del món de (...)

  • Categoria: 

  Signatura del conveni CES-KEA

  per Ramon Perera

  2019-12-15 Tal com estava anunciat, aquest diumenge dia 15 de desembre es va signar el conveni CES-KEA en el marc del dinar de germanor que tradicionalment organitza el Centre d’Esperanto Sabadell amb motiu del Dia de Zamenhof. Amb aquest (...)

  • Categoria: 

  Diada de Zamenhof a Girona

  per Ramon Perera

  2019-12-15 El proppassat dissabte, dia 14 de desembre, es va celebrar a Girona en una sala de la Llibreria Linguae el Dia de Zamenhof. Entre altres, hi van participar companys de Tordera, Texas, Sant Feliu de Guíxols, Olot, Moià, Lleida, (...)

  • Categoria: 

  Quan Manlleu parlava l’Esperanto

  per Mon Cardona (10/12/2019)

  Quan Manlleu parlava l’Esperanto Article aparegut al diari El 9 Nou el dia 9 de desembre del 2019 [a la pàgina 24 de l’edició en paper]. Autor: Jordi Vilarrodà La biblioteca recorda amb una exposició que la ciutat va acollir l’any 1919 el congrés (...)

  • Categoria: 

  Parlem de la llengua materna?

  2019-08-05, Pere Comellas (del grup GELA) Hem de reivindicar l’ensenyament en llengua materna? Hem sentit a parlar de «llengües inicials»? Gent que hi entèn i als que els preocupa el tema ho expliquen d’una manera clara i ben argumentada: «De manera (...)

Veure tots els articles

Associació Catalana d'Esperanto / Kataluna Esperanto-Asocio

Apartat de correus 1.008 · 08200 Sabadell