Benvinguts!

És un plaer per a nosaltres presentar-vos el que serà el XXXIII Congrés Català d'Esperanto, i que enguany organitzem al bell mig del país, a Amposta, capital del Montsià i enguany capital de la cultura catalana.

Aquest any gaudirem d'un Congrés extraordinari precedit d'un pre-congrés amb actes en diversos indrets de les Terres de l'Ebre. L'Associació Catalana d'Esperanto ha volgut emmarcar el congrés amb la vida cultural local i per això hi muntem una exposició, serem presents a la fira d'Amposta, hem planificat cursos de la llengua internacional a diversos centres de la comarca, i s'organitzaran concerts musicals de grups esperantistes d'arreu i grups locals. I hi haurà tot un seguit de conferències, taules rodones i actes culturals i lúdics diversos.

Cada poble la seua llengua

Si no has participat mai en un esdeveniment esperantista i/o internacionalista, et convidem a que veges amb teus propis ulls que el moviment esperantista és un moviment mundial que fomenta la diversitat lingüística, perquè lluita pel dret de tots els pobles a fer servir la seua pròpia llengua, fomentar el fraternalisme internacional al crear relacions internacionals de germans entre germans sense tenir en compte les fronteres polítiques, fronteres que en molts casos són imposicions autoritàries menystenint les cultures.

Volem la pau mundial basada en la comprensió de tots els pobles construint la democràcia, no la pau basada en el militarisme i l'autoritarisme dels més poderosos. Benvinguts al Congrés, sentiu-vos lliures d'opinar per vosaltros mateixos i veure un món on les cultures no es barallen, sinó que ballen una dansa fantàstica. Ja estas avisat, així que ara no et perdis aquesta ocasió!!!Organitza l'Associació
Catalana d'Esperanto
         
Amb el suport i patrocini de: