On som?

També en / Ankaŭ en: eoEsperanto

La seu legal de l’Associació és a l’Hotel d’Entitats Can Guardiola, carrer Cuba nº 2, 08030-Barcelona. Ens hi podeu enviar correu postal però no hi tenim cap oficina ni local.
A banda d’això, hi ha trobades informals de socis i altres esperantistes arreu del territori. Aquí teniu només aquelles de què tenim constància. (Se vi volas publikigi vian skribu al retejestro.)

Trobades locals

  • Barcelona Reunions cada dimarts de 19h a 21h al Bar del Centre Artesà Tradicionàrius, plaça Anna Frank. Contacte: Miquel (adreça de correu “laterreta” al domini “@laterreta.cat”).
  • Sabadell Reunions cada dimarts de 17h a 19h al Centre d’Esperanto de Sabadell, carrer Papa Pius XI, 130. Contacte: adreces de correu electrònic “sabadell” o “bapn” al nostre domini “@esperanto.cat”.
  • Tarragona Reunions cada dijous de 17:30 a 19:30 a la Cooperativa Obrera de Tarragona, carrer Fortuny, 23. Contacte: adreça de correu electrònic “tarragonaesperanto” al domini “@gmail.com”.

Missatgeria instantània

Telegram
L’aplicació de missatgeria telefònica preferida dels esperantistes, ja que permet crear grups públics i es pot instal·lar en ordinadors. Hi ha un grup per a Barcelona i un altre per a esperantistes catalanoparlants en general.

Barcelona

Catalans

Amikumu
Aplicació de telèfon que permet geolocalitzar els esperantistes més pròxims i xatejar-hi. Més informació aquí.
Amikumu-logo.png

Mapa dels membres

Nota: Aquest mapa només indica la ubicació aproximada dels membres que paguen quota a l’ACE; per tant no dóna una visió exhaustiva, ni de bon tros, del nombre d’usuaris de l’esperanto al nostre territori.